Σχετικά με εμάς

Tο Απεσωκάρι είναι ένα μικρό χωριό στους πρόποδες των Αστερουσίων ορέων στο Ηράκλειο της Κρήτης. Το χωριό είναι κτισμένο σε υψόμετρο 155 μέτρων και μπροστά του απλώνεται ο κάμπος της Μεσσαράς.

Οι προγονοι μας για πολλές γενεές καλλιεργούσαν παραδοσιακά την κορυφαία ποικιλία ελιάς, την “κορωνέικη”, με πολύ φροντίδα και μεράκι και παρήγαγαν λάδι χρυσοπράσινου χρώματος αρίστης ποιότητας, ισορροπημένο στη γεύση με χαρακτηριστικά τα οποία το έκαναν να ξεχωρίζει.

Σήμερα αυτό το κληροδότημα, οι ίδιοι οικογενειακοί μας ελαιώνες, έχουν πιστοποιηθεί και καλλιεργούνται απο εμάς με πολύ πάθος και πολύ αγάπη. Σεβόμαστε τα δέντρα μας και αγαπάμε τη γη μας γι’αυτό και χρησιμοποιούμε μόνο παραδοσιακές μεθόθους. Πιστεύουμε ότι υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο δεν μπορεί να παραχθεί με υπερβολική χρήση χημικών και θερμότητας ή με το να εξαναγκάζεις τα δέντρα σε μεγαλύτερες παραγωγές.
Παράγουμε πιστοποιημένο εξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ ΜΕΣΣΑΡΑ και βιολογικό εξτρα παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ ΜΕΣΣΑΡΑ σε περιορισμένη ποσότητα.

Το εμφιαλώνουμε και το διαθέτουμε με την επωνυμία “CRETAN TREE”.

Αυτό είναι το λάδι μας από τους οικογενειακούς μας ελαιώνες.